БЕЛЕФ 2014 - СЕНТИМЕНТАЛНО ПУТОВАЊЕ

БЕЛЕФ 2014 - СЕНТИМЕНТАЛНО ПУТОВАЊЕ

Београд, 16. јул 2014 - У оквиру Београдског летњег фестивала – Белеф 2014, под слоганом "Сентиментално путовање" бројни програми одржаће се на Београдској тврђави од 15. јула до 15. августа.

Простор Барутане одређен је за позоришне представе као што су „Лепотица Линејна” редитеља Милоша Јагодића (20. јул) , „Чаробњак” у режији Бориса Лијешевића (27. јул), „Не играј на Енглезе” Сташе Копривице у продукцији Београдског драмског позоришта (13. август), „Славна Флоренс” Атељеа 212 коју је режирала Ђурђа Тешић (10. август), кабаре наступе као што су: „То су били дани” Небојше Дугалића и Бориса Пинговића са специјалном гошћом Светланом Бојковић (30. jул), Циганског кабареa Љиљане Стјепановић (3. август).

На тениским теренима на Калемегдану џез концерте одржаће Бисера Велетанлић и Васил Хаџиманов бенд, ансамбли Јована Маљоковића, Владе Маричића... Публика ће имати задовољство да чује Биљу Крстић и ансамбл Бистрик, као и извођаче из Шпаније, Нигерије, Шведске, Италије у оквиру програма "Musicology festival".

На Калемегдану биће одржан и концерт Војног оркестра грчке Армије и Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички“ (23. јула).

Пријава за Newsletter

Будите у току са дешавањима и новостима из Београдске тврђаве. За пријаву једноставно укуцајте Ваш е-mail